Barion Pixel

Úti Kaland

6490 Ft

Az utazás a gyerekeknek sokszor unalmas és fárasztó. Játsszunk velük, hogy élvezetes legyen mindannyiunk számára az utazás!

Ismersz a barkochbán és a szóláncon kívül más szóbeli játékot, amihez nem kell eszköz és az, hogy lássátok egymást? Eszedbe is jutnak ezek akkor, amikor szükség lenne rá? Az Úti Kaland sok játék ötletet tartalmaz, hogy megtaláljátok a kedvetekre valót és a visszaút is tartogasson újdonságot.

Kategória: Címkék: , ,

 Sokszor utaztok? Hosszú autó-, vonat- vagy repülő út áll előttetek? Szerettek túrázni a gyerekekkel? Kellene olyan játékgyűjtemény, ami nem foglal sok helyet,  mégis változatosságot mutat? Az Úti Kaland sok, szóban játszható ötlet mellett az utazást izgalmassá tevő keresgélős feladványokat is tartalmaz. Biztosan nem fogtok mellette unatkozni. Ráadásul két lapnyi ötletet kaptok arra az esetre is, ha várakozás közben szeretnétek képernyő nélkül lefoglalni a gyerekeket.

 

A csomag tartalma: 12 kártya Csibi Boróka illusztrációival. A kártyák A6 méretűek, 350 g/m2 vastagságú papírra készültek, fóliázottak. A kártyacsomag csomagolására, tárolására egy textilfestékkel nyomdázott vászonszütyő szolgál. 

 

Ajánlott életkor: 3+  

 

Kérlek a Pénztár oldalon a Megjegyzés ablakban add meg, hogy hány gyermek fogja a kártyákat használni. Ennek megfelelő mennyiségű, gyermekkézbe való keresgélős kártyát teszek a csomagotokba.

 

(A termék korábbi neve Úti Lapok. Egy apró illusztrációcserén kívül a két kártyacsomag tartalma ugyanaz, csak a név változott meg.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart