Barion Pixel

Szivárvány-aLap

6490 Ft

Ez a fekete-fehér kártyacsomag egy sokszínű, nyíltvégű játékhoz, a szivárványépítőhöz készült. Abból a célból, hogy a játékot még sokoldalúbban, még tovább és képernyő nélkül tudjátok használni. 

 

 

A kártyacsomag a 12 íves szivárványokból kirakható formákat tartalmaz. A kártyacsomag fekete-fehér, ugyanis a színek helyett az ívek sorrendjében megjelölt számok segítenek az alakzatok kirakásában. Három különböző nehézségi szint alapján soroltam be a feladványokat, melyeket három módon lehet kirakni, síkban, egymásra illetve egymás mögé építve. 

 

A kártyacsomag 51 darab A6 méretű, 350 g/nm papírra készült, fóliázott lapot, összesen 100 feladványt tartalmaz. A kártyacsomag tárolója 100% pamut szütyő. 

 

Ajánlott életkor: a számok ismerete nagy segítség, így rendeltetés szerűen 6 éves kortól tudnak játszani vele a gyerekek. A kisebbek inspiráció gyanánt, szülői segítséggel használhatják. 

 

A fényképeken WoodenTale (https://www.facebook.com/woodentalemanufactory/) szivárványépítője látható, melyet ezúton is hálásan köszönök. A szivárványépítő nem képezi a csomag részét. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart