Barion Pixel

Szín-aLap

4490 Ft

Mindennek van színe. A gyerekek az elsők közt tanulják meg a szín megjelölésére szolgáló szavakat. A szín alapján való kategorizálás is az egyszerűbbek közé tartozik, ugyanis a vizualitáson alapul, nincs hozzá további gondolkodásra szükség. Fedezzétek fel együtt, hogyan lehet a színekkel játszani!

Kategória: Címke:

Hogyan használjátok?

Fedezzétek fel együtt, hogyan lehet a színekkel játszani!
• Társítás: Kisebbekkel (2 év) válasszátok ki az alapszíneket (kék, sárga, piros), majd keressetek hozzájuk játékokat, amik ilyen színűek. Nagyobbakkal több színt is bevonhattok. Sőt, később nem kell odavinni a tárgyakat, hanem elég, ha megneveztek egy-egy
kategóriát (gyümölcs, zöldség, tárgy a szobában, az otthonotokban), és mindegyikre mondotok példát színenként.
• Asszociációk: Melyik színről mi jut eszedbe? (pl. piros-meleg, kék-hideg; piros-tilos, sárga-felkészülni, zöld-mehet) Hol találod meg ezeket a szín-szimbólumokat (pl. csap, közlekedési lámpa)?
• Színkeverés: Vajon milyen színt kapunk, ha ezt a kettő színt összekeverjük? Kipróbálhatjátok festékkel is.
• Tanulás: Melyikek a meleg (sárga, narancs, piros) és melyikek a hideg (zöld, lila, kék) színek? Mik az elsődleges színek (kék, sárga, piros) és mik a másodlagosak (amiket az elsődleges színekből keverünk: zöld, narancssárga, lila)?
• Beszélgetés: Melyik színeket találod meg a szivárványban? Kérdezd meg a családtagjaidtól, hogy melyik a kedvenc színük! Miben mutatkozik ez meg?

 

A kártyacsomag tartalma: 11 db A6 (148X105 mm) méretű, 350 g/nm műnyomóra készült, saroklekerekített, fóliázott, színeket ábrázoló kártya. A kártyák tárolására egy textilfestékkel nyomdázott és rajzolt vászonszütyő szolgál.

 

Javasolt életkor: 2- 7 év

 

Örömteli játékot, jó LapKalandozást kívánok!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart