Barion Pixel

SzabadKaland

5490 Ft

Sokunknál egyhangú rutinná vált a gyermekkel való „kötelező” kintlét, az ovis útvonal megtétele. Legtöbbször nem túl eseménydús a szabadtéri kikapcsolódás. Olykor egy nyűgös, fáradt gyermekkel igen nehéz felvenni a gördülékeny tempót. Ezen problémák oldására sok izgalmas lehetőséget találtunk ki. Évszaktól függetlenül, egész egyszerű ötletekkel minőségi programmá varázsolhatjuk az unalmassá vált útvonalakat.

Kategória: Címke:

Minden gyermek felfedező. A kicsik számára igazi élményt nyújthatnak a különböző játékos feladatok, a természet megfigyelése, a gyűjtögetés. Egy más szemszögből rálátni az őket körülvevő világra, mindig érdekes kikapcsolódás. Emellett pedig sokat tanulhatnak a természetről. Lapjaink segítségével olyan instrukciókat nyújtunk a szabadtéri kikapcsolódáshoz, amik közül jó párat bárhol, bármikor meg lehet valósítani. A nem túl zökkenőmentes hazautakat, sétákat megtámogathatjuk a kártyák használatával. A lapokon megjelenő ötleteket többféleképpen alkalmazhatjuk, csemetéink igénye és kora szerint. A kirándulás előtt vagy után, otthon vagy a könyvtárban is kereshettek a témához illő ismeretterjesztő könyvet, mesét, játékot.

Sokszor nem tudjuk, hogy egy egyhangú kirándulást hogyan dobhatnánk fel. Ezek a lapok tökéletes támpontot adnak egy-egy egyszerű, mégis különleges programhoz. A lapokat használhatjuk téma szerint kiválasztva, kihúzva, időjárás, évszak és a környezetünk szerint. A felsorolt ötletek többféleképpen megvalósíthatóak, az ingyenesen letölthető, nyomtatható lapokkal pedig különlegesebbé tehetjük a természetjárást.

Néha elég a fantáziánk és a kreativitásunk, egy-két játékos mondat, mozdulat az eltereléshez, ami önmagában is élményt nyújthat a kicsiknek.

Máskor pedig, érdemes eszközökkel színesíteni a kirándulásokat, feldobni a megszokott útvonalakat.

 

A csomag tartalma: 15 kártya Marci’s DreamWonderland – Vargáné Buedi Zsuzsa illusztrációival. A kártyák A7 méretűek, 350 g/m2 vastagságú papírra készültek, fóliázottak. A kártyacsomag csomagolására, tárolására egy szürke gyapjúfilc tároló és egy zöld textilfestékkel nyomdázott vászonszütyő szolgál.

Ajánlott életkor: 3+

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart