Barion Pixel

ÖtletKalap

2790 Ft

Összegyűjtöttünk 25 olyan játék-tevékenységet, amelyekhez a szükséges kellékek a legtöbb otthonban megtalálhatók. Amikor eluralkodik a gyerekeken az unalom, és nincs kapacitásotok együtt ötletelni velük, akkor elő tudjátok venni ezt a lapcsomagot.

Kategória: Címkék: ,

A gyermek egy kalapból, a tároló szütyőből vagy egy dobozból húzva egy lapot, inspirációt kaphat egy kis kikapcsolódáshoz. Olyan lehetőségeket találtok itt, mint a rajzolás, a gyurmázás, a labdázás, a bújócskázás… A tevékenységek nevének betűmérete jelöli, hogy egyedüli (kicsi) vagy TÁRSAS (NAGY) a tevékenység, így tudtok szűrni, hogy mire van lehetőségetek az adott helyzetben. Természetesen, ami egyedüliként van jelölve, azt lehet többen is együtt végezni, sőt ajánljuk is. Amennyiben nincsen valamelyik laphoz illő játékotok, akkor azt értelemszerűen vegyétek ki a pakliból! Ha viszont valami kedvelt alapjáték kimaradt, jelezzétek, és idővel bővítjük a csomagot.

A csomag 25 pici (45×55 mm), fekete-fehér, 350 g/nm-es papírra nyomtatott, lekerekített sarkú kártyát tartalmaz, melyet egy vászonszütyőben kaptok meg.

Ajánlott életkor: 2 – 10 év

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart