Barion Pixel

Kapcsolódás játékkal – adventi naptár

Mire vágynak a gyerekek? Arra, hogy figyeljünk rájuk, játszunk velük, szeressük és elfogadjuk őket. Advent időszaka a befelé fordulásról, a meghitt várakozásról szól.

Ez az ingyenesen letölthető adventi naptár olyan javaslatokat tartalmaz, amelyek könnyen megvalósíthatók bármely családban, mivel nincs szükség hozzájuk semmilyen extra kellékre. Sőt, a sokszor amúgy is eseményekkel zsúfolt, betegségekkel tűzdelt időszakban a “kihagyhatatlan” és különleges adventi programok helyett az együtt töltött minőségi időre helyezik a hangsúlyt. Nincsen benne olyan feladat, ami függ az időjárástól (hóember-építés, szánkózás), sem olyan, ami vidéken / nagyvárosban nehezen lenne kivitelezhető. Az ötletek között visszaköszönnek a LapKaland kártyacsomagjaiban, az aLapKaland, az ÖtletKalap, a SzabadKaland, az Úti Lapok és a Szeretet-aLap fellelhető ötletek.

A lap egyik oldalán a 24 ötlet található, a másikon pedig egy Csibi Boróka által rajzolt színező. Ha összegyűlik a 24 kis cetli, ragasszátok fel őket egy A4-es lapra, és színezzétek ki az így összeálló képet.

Sok örömteli játékot és együttlétben gazdag várakozást kívánok!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart