Barion Pixel

Játékra fel! – nyári kihívás

Szeretnéd változatos, de egyszerű programokkal tölteni a nyári szünetet? Néha kifogytok a játékötletekből? Íme 3×5 javaslat, amik remek kiindulási alapot teremtenek a számotokra a közös játékhoz vagy ötletet adnak a gyerekeknek önálló tevékenységre.

A letöltéshez kérlek, jelentkezz be a felhasználói fiókodba, vagy hozz létre egyet ide kattintva:

REGISZTRÁCIÓ

Regisztráció után szabadon letöltheted bármelyik ingyenes anyagot.

Köszönöm, ha feliratkozol a hasznos információkat, kuponokat, akciókat tartalmazó hírlevelemre is.

A minőségi idő feltölti gyermekeink szeretettartályát. Egy rövid közös játék vagy élményteli program nyújtotta kapcsolódási lehetőség után a gyerekek sokkal jobban elfoglalják magukat egyedül is, nyugodtabbak és együttműködőbbek lesznek.

Töltsd le a fájlt, nyomtasd ki (direkt fekete-fehér 😉 ),  és ha ötletre van szükséged, húzd elő! Játszatok szabadon, önfeledten, ez mindannyiótokat tölteni fog!

Ha van kedved, oszd meg a (játék)élményeiteket, megjelölve a LapKalandot a közösségi oldalakon (lehetőleg a gyermekeid arcának mutatása nélkül)! Ha ily módon is teljesítesz legalább egy 5 pontból álló kihívást, akkor szeptember elején meglepetésben részesülsz! Ráadásul a résztvevők közül sorsolok és egy szerencsés szabadon választott LapKaland kártyacsomagot nyerhet! (Az esélyeidet növelheted, ha mind a 3×5 játékos kihívásban való részvételeteket megosztod bármilyen formában a közösségi oldalakon.) Ha kérdésed van, írj bátran!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart