Barion Pixel

Indulat-aLap

6490 Ft

Az Indulat-aLap abban igyekszik segíteni a szülőket, hogy biztonságos és megfelelő feszültségcsökkentési technikákat tudjanak megtanítani gyermekeiknek. Támogatja őket abban, hogyan viszonyuljanak gyermekükhöz, amikor az mérges, feszült.

Kategória: Címkék: ,
Neked sincs jó példát mutató eszközöd arra, amikor dühös vagy és szeretnél megnyugodni? Olvastál már technikákról, de ezeket elfelejted, nincsenek kéznél? Szeretnéd megtanítani a gyermekednek azt, hogyan tudja kezelni az indulatait, csökkenteni a benne lévő feszültséget anélkül, hogy másban, a környezetében vagy magában kárt tenne?
Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor az Indulat-aLap kártyacsomag biztosan a segítségedre lesz.
A gyermeked nem fogja tudni így sem egyedül megtanulni kezelni az indulatait, de lesz egy kis méretű, kompakt eszköz-készleted arra, hogy támogasd őt ebben az érési folyamatban.
A csomag tartalma: 9 (gyerekeknek szóló) kártya Csibi Boróka illusztrációival, 2 szülőknek szóló kártya tanácsokkal, használati utasítással. A kártyák A6 méretűek, 350 g/m2 vastagságú papírra készültek, fóliázottak. A kártyacsomag csomagolásaként egy újrahasznosított papírból készült boríték szolgál.
Ajánlott életkor: 3+

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart