Barion Pixel

Fotós Kaland

7490 Ft

A gyermeked szeret fényképezni, de nem tudja, hogy mit is fotózzon vele? Vagy van egy jó kis gépe, de nem használja ki eléggé, porosodik csak a fiókban? Jó lenne, ha a telefonját nemcsak játékra, hanem értelmes elfoglaltságra, azaz például fotózás miatt is elővenné?

A Fotós Kaland kártyacsomag 75 javaslatot tartalmaz, 25 téma mentén. Biztosan találtok olyat, amit szívesen megvalósítana vagy, amiről eszébe jut egy másik fotózandó tárgy.

Kategória: Címkék: , ,

A kártyacsomag 27 darab A6 méretű, 350 g/nm papírra készült, fóliázott lapot, 25 téma mentén 75 javaslatot tartalmaz. A kártyák egyik oldalán egy fénykép mutatja be a témát, a másik oldalán három fotózási ötletet tüntettünk fel. Ezek nem csupán a fotózásra korlátozódnak, hanem az elkészült képek kapcsán a játékot, kézműveskedést, az önállóságot támogatják.

A kártyacsomag tárolója 100% pamut szütyő. (A fotók elkészülte óta a pecsétek változtak: a Fotós Kaland logója szerepel zöld színnel az elülső, a két tervező logója pedig a hátsó oldalon.)

 

A Fotós Kaland kártyajáték a LapKaland (Mittli Éva, www.lapkaland.hu) és a ZumyZoom (Vers-Bányai Zita, www.zumyzoom.hu) együttműködéséből született. 

A fényképeket Blia Photography (Fülöp-Barna Júlia, www.bliaphotography.com) készítette. 

A kártyák végső megjelenése Rácskai Ági (www.racskaiagi.hu) grafikai munkájának köszönhető. 

 

Ajánlott életkor: a kártyacsomagot alapvetően a fotózás iránt való érdeklődést kezdetétől lehet használni. Lehet, hogy először a szülő nyer belőle ötleteket, melyeket továbbad óvodás gyermekének, míg egy kisiskolás már önállóan tudja olvasni és megvalósítani a javaslatokat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart