Barion Pixel

aLapKaland

5490 Ft

Az aLapKaland kártyacsomag elsősorban szerepjátékokra hív. Igyekeztem olyan ötleteket gyűjteni, amelyekhez nem kell speciális kellék, mivel vagy alapjátékokra (autó, plüss, golyó, stb.) vagy egyéb, a háztartásban amúgy is megtalálható eszközökre van csak szükségetek.

Kategória: Címkék: ,

Unatkozni jó, mert szuper ötletek születhetnek általa. Az unatkozás fejleszti a fantáziát, képzelőerőt. A gyerekeknek azt is meg kell tanulniuk, hogyan foglalják le magukat egyedül. De ez nem mindig és nem mindenkinek megy. Néha kell egy kis külső segítség a választáshoz vagy valami újdonság a játszás terén. Pláne ha a családban már unjuk mindig ugyanazt a játékot, és emiatt kerüljük az amúgy mindannyiunkat feltöltő közös tevékenységet. A kártyák használatával a gyermekek játéka egy picit irányított, hiszen témát vagy eszközöket ajánl, ezen felül viszont szabadon alakíthatjátok együtt a játékot. Használjátok a mindennapokban, ötleteljetek általa, vagy tartogassátok különleges alkalmakra.

Miért ajánlom?
?Segíti a változatosságot a játék során.
?Színesíti a közös játékot, amely aztán feltölti a szeretet-tartályainkat.
?Képernyőmentes alternatívát kínál unatkozás esetére.
?Nem neked kell újabb és újabb ötleteket kitalálni, újabb és újabb játékot venni, hanem a meglévő játékok és egyéb, a háztartásban amúgy is fellelhető tárgyak használata a cél.
?A polcon porosodó játékok is bevonhatók és talán így megkedveltethetők a gyerekekkel.
?Segíti a testvérek kevesebb konfliktussal járó döntését a játékválasztáskor.
Egy kis iránymutatás után szabadon szárnyalhat a fantáziátok!

A csomag 15 db játékra hívó, képes kártyát tartalmaz, amelyek környezetbarát crush kartonból (350 g/nm), lekerekített sarkokkal készültek A7 méretben (74×105 mm). A lapok hátoldalán a cím, kérdések és javasolt eszközök is segítenek az ötletelésben. Használati utasítást is találhattok a csomagban, amit egy kézzel varrt, hazai gyapjúfilc gyárból származó borítékban kaptok meg.

Ajánlott életkor: 2 éves kortól (ekkortájt kezdik a gyerekek a szerepjátékokat) – 10 éves korig (amíg játszanak játékokkal).

 

Nincs lehetőség már a tárolásra szolgálaló gyapjúfilc boríték varrásának színének megválasztására. Minden boríték egységesen bézs színnel készül. (2023.11.13.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart