Barion Pixel
Sale!

Adventi naptár

Original price was: 4490 Ft.Current price is: 2490 Ft.

Egy ajándékok nélküli, egyszerű adventi naptárra vágysz? Amihez nem kell semmit venned, sem letöltened, sem kinyomtatnod, sem megtöltened, csak jelen lenni és készülődni általa gyermekeddel a szeretet ünnepére? Ez az adventi naptár ezt adja nektek.

Kategória: Címkék: ,

Advent során várakozunk. Készülünk a karácsonyra, Jézus születésére. Azonban ezt mintha sokszor elfelejtenénk és az adventi naptárak roskadozásig megtelnek édességekkel, játékokkal, izgalmasabbnál izgalmasabb élményekkel.

 

Ez az adventi naptár mást kínál: nagyon egyszerű, könnyen kivitelezhető kapcsolódási lehetőségeket a szülők és gyermekeik számára. Egy kis lelassulást, mégis közös hangolódást, együttes készülődést a közelgő ünnepre. A naptár gyermekkorunk csokis adventi naptárainak hangulatát hozza, az édesség nélkül. Az ablakok mögött az aznapi élménnyel kapcsolatos szimbólumok rejtőznek. A naptár hátoldalán elolvashatók az adott napra javasolt házi programok, melyeket igyekeztem úgy összeállítani, hogy vidéken és a nagyvárosokban, betegen és óvoda/iskola illetve munka mellett, hó hiányában is könnyen kivitelezhetőek legyenek. Tehát nincs benne bábszínház, sem hóemberépítés, sem kötelező mézeskalácssütés, helyette szabadon kínált lehetőségeket találtok, amelyeket biztosan meg tudtok valósítani. Amit meg nem, ahhoz küldök egy kis alapanyagot. 😉

Ha szeretnél biztosra menni, és megismerni az adventi naptár teljes tartalmát, írj üzenetet és megosztom veled a 24 napra szóló listát.

Az illusztrációt készítette: Csibi Boróka

A naptár végső megjelenése és kivitelezése Rácskai Ági (www.racskaiagi.hu) munkájának köszönhető.

A naptár mérete: 16,5 cm x 25 cm, alapanyaga: kraftpapír

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart