Barion Pixel

Rólam

Mittli Éva vagyok, két tünemény édesanyja, gyermek klinikai szakpszichológus. A gyerekek születése előtt dolgoztam óvoda- és iskolapszichológusként, illetve pedagógiai szakszolgálatnál is. Az Őrség határában élünk.

Facebookon a Természetes játékok csoport lelkes követőjeként és egyik adminisztrátoraként sok játékokkal kapcsolatos kérdést látok nap, mint nap. Nekünk is sok játékunk van, de igyekszem nem elárasztani és ezáltal leterhelni a gyerekeimet. Próbálok másodkézből játékokat venni, ezzel is példát mutatni a környezettudatosságra. Gyapjúfilcből szoktam nekik varrni, állatokat, kiskonyhai ételeket.

Rengeteget mesélünk, a napjaink elengedhetetlen része. Alapvetően az Egyszerűbb gyermekkor szellemében, képernyőmentesen, kevesebb túlfárasztó ingerrel igyekszünk nevelni a csemetéinket. Ez a szemlélet a kártyákon és a blog-bejegyzéseken is érződni fog.

Nagyon fontos számomra a szülő-gyermek kapcsolat, így a játékokhoz kapcsolódó kártyacsomagokon kívül, tervben vannak még a kapcsolódást segítő, a nevelést könnyítő lapcsomagok is.

 

Shopping Cart