Barion Pixel

Blog

Irány a szabadba!

Mindenki tudja, hogy rengeteg előnye van annak, ha kint vagyunk a szabadban. De néha nehéz rávenni magunkat és a gyerekeket a levegőzésre. Ezzel kapcsolatban osztok meg néhány tippet!

játékok szelektálása

Szelektálás a játékok közt

A legtöbb gyermeknek rengeteg játéka van. A nagy mennyiség megterhelő, nem látják át, fárasztja őket. Emiatt célszerű a nagyobb ünnepek és az új tárgyak otthonunkba kerülése előtt vagy után (és amúgy időnként is) szelektálni a játékospolcon. Miért is jó ez? Hogyan csináljuk? Olvass tovább a részletekért!

A mi zöldülésünk

Hogyan is alakult ki a LapKaland és a mögötte állók "zöld" szemlélete? Annyit elárulok, hogy minden a mosipelussal kezdődött...

Nyári JátékÉlmény(b)Irodalmi kalandozásokhoz

Sziasztok! Itt tudjátok letölteni a LapKaland nyári “bakancslistáját”. Igyekeztem úgy összeállítani, hogy fiúk és lányok, kicsik és nagyok, vidéken és városban élők, bármilyen anyagi helyzettel tudjanak választani tudjanak a felvillantott lehetőségek közül. Hogy ezek elérhetőek és könnyen megvalósíthatóak legyenek mindenki számára. A fekete-fehér megjelenés pedig könnyebbé teszi a nyomtatást is. Találtok benne otthoni játékötleteket, társasjáték […]

Természetes játék – Kapcsolódás játékkal, játékos családok 1. rész

Egy új sorozattal jelentkezem. Játékos szülőket hívok segítségül, hogy meséljenek nekünk a játszási szokásaikról, arról, hogyan alakítja a játék (és a mese) a gyermekeikkel való kapcsolatukat. Bízom benne, hogy a hét kérdésre adott hét válasz inspirációul szolgál majd arra, hogy lehet, sőt érdemes felnőttként is a játékok földjén kalandozni.

Shopping Cart